Breaking News

Ziberi, Për muslimanët një pyetje: A doni që të falni Bajramin në xhami, apo të jetoni shëndetshëm?

Për muslimanët një pyetje pragmatike: a doni që të falni Bajramin në xhami apo të jetoni shëndetshëm?

Miftar Ziberi

Teuta Selimi Nnurii Os Bunjaku fale ne shtep

Nnurii Os Bunjaku Teuta Selimi ti ku pe fal ne kish a?

Lipi Ziberi Ata qe duan te falin bajramin ne ket koh nuk jan musliman..Fale bajramin ne shpi se Zoti te she edhe ati po qe se je musliman me plot kuptimin e fjales..Un jam ne itali ketu kan vdek 32 mi njers..dhe nuk ka te ndalur akoma..

Zuli Neziri Duke e falle Fiter Bajramin e begatojme jeten .e te mirat e falur nga Zoti i Madherishem

Fikri Kadri Te ishte fest e popave te ohrit zdo kishte ligj sepse ata qe jan me popat nuk egziston covid/19

Bexhet Toci E kan hup udhën në obor kur shkojn mbas direktivat e Bimit dhe Bikut !! Këto shoqëri jenë për dhimbje .

Mirsat Fazliu Profi. A je ne dijeni sa kafe lokale punojjn deri ne syfir, sikur nje emer te kishte dal se cili person esht infektu, do isha i mendimit mos te faleshim ne xhami, mos haro se dhe nje e xhuma u fal, dhe askush nuk u infektu😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *