Storje

Maks Velo: Shpata Osmane na p.reu nga qytetërimi Perëndimor (VIDEO)

Maks Velo një nga intelektualët më të njohur në Shqipëri, thotë se sihte shpata e Pernadorisë Osmane që na preu nga qytetërimi Perëndimor, dhe prandaj sot ne jemi të pazhvilluar.

A është mirë me qenë shqiptar?

Përgjigjja epike e Maks Velos: Unë asnjëherë nuk kam ndjerë gjë të keqe që jam shqiptar, vetëm se e kam pasur shumë të vështirë të jetoj në Shqipëri. Gjithe kohen edhe sot.