Breaking News

Nuk pyet për Covid-19, vajza e Donald Trump festë të “shfrenuar” për ditëlindje (FOTO)

Vajza e Donald Trump, Tiffany, ka festuar së fundmi ditëlindjen e saj në një festë gjigande.

Festa u realizua në Miami dhe ishte mjaft e shfrenuar. Ajo që u vu re ishte se në festë nuk janë respektuar aspak masat e marra kundër Covid-19 dhe distancimi social.

Bota po njeh rritje të frikshme të rasteve dhe këto festa janë një shkaqet kryesore, por me sa duket vajza e Presidentit të SHBA-ve nuk do t’ja dijë aspak për rregullat e vendosura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *