Breaking News

“Çmendet” pasagjerja në avion, fillon të kollitet drejt udhëtarëve: Uroj të vdisni të gjithë…

Një pasegjere është “çm endur” në avion duke i kollitur udhëtarëve të tjerë.

Ajo u dëgjua duke bërtitur “uroj të vd isni të gjithë”. Gruaja që kishte refuzuar të vendoste maskën, shkaktoi k aos në avion.

Ajo u detyrua të nxirrej jashtë kabinës, nga stafi dhe pasagjerët e tjerë.

Pamjet u filmuan gjatë një fluturimi në avionin EasyJet A320.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *