Lajme

Ndahet nga jeta në moshë të re një vajz nga Jazhinca

Shkruan Tahir Fejzuli duke na percjell lajmin e pikëllueshem: PIKLLIM,DHIMBJE,LOTI ESHTE PAK.

Ne Lule te rinis nd.eroi jete bija ime. ENGJULLI, im Ibadetja. Te Allahut jemi tek ai do te shkojme. Allahu ja falte Lulen e Xhehnetit. Vendlindjen e deshti sa vehten. C.eremonia do te behet diten e xhuma mbas namazit te Xhumasë 13-09-2019….. Me RESPEKT ….. Tahiri me Familjen.

(Faqja fshati Jazhince i shprehim ngushllime familjes Fejzuli ,veqanerisht z.Tahirit,mos u merzitni e di qe esht moment i veshtir,por Zoti ka lanë edhe një botë tjeter ku mund te takohen te gjith atje..Të Allahut jemi dhe Vetem tek ai do Kthehemi.

http://api.clevernt.com/bedca6b5-42ac-11ea-b3a2-2a8506f909e7/