Storje

o Zot!I kanë mbetur pak orë jetë: Apeli drithërues i 15 vjeçares: Te lutem ndihmoni .Dua të jetoj

Unë quhem Elona Kuburja, i lutem Ministrisë së Shëndetësisë të më ndihmojë të shërohem dua të jetoj edhe unë si shoqet e mia!

Ju lutem kushdo që e dëgjon të ndihmojë sado pak që edhe unë të shërohem”, këto janë fjalët e Elonës, apeli drithërues i vajzës me fytyrë engjëllore, fjalë që mund të jenë të fundit.

Vajza nga Fushë-Kruja ka një javë që ka zënë shtratin në reanimacionin qendror në QSUT, pasi është diagnostikuar me një sëmundje tepër të rrallë dhe të rëndë, që në gjuhën mjekësore njihet si hemangioma kongenitale me evolim drejt sindromës kasabach mërittë, prej të cilës ka vetëm 250 raste te raportuara ne bote. Rasti i rëndë është ndjekur nga “BalkanWeb”.Nr. i llogarisë në Credins Bank ku mund të ndihmoni Elonën: 00001248081 në ALL – Al85 2121 1322 0000 0000 01248081

http://api.clevernt.com/bedca6b5-42ac-11ea-b3a2-2a8506f909e7/