Storje

Nënë e bir bashkohen pas 57 vjetësh (VIDEO)

Nënën e kërkoi për 57 vjet por e gjeti vetëm falë vëllait që i lindi më vonë me babanë tjetër.

Kështu, këto ditë mori fund vuajtja e Ruzhdi Ismajlit dhe Hajrie Bajramit, të ndarë gati gjashtë dekada më parë.
Ky ribashkim me histori filmash, i ka ndezur të gjitha emocionet te nëna 76-vjeçare.

Kronikë e gazetares Mejreme Gashi.