Storje

Fshati shqiptar me emrin “Besnik”, por banorët nuk e njohin gjuhën shqipe (VIDEO)

Historia tronditëse e një fshati i cili emrin e ka 100 % shqiptar, por banorët nuk flasin me gjuhën shqip.
Si u zhduk identiteti i tyre?
Çfarë qëndron pas dhe perse autoritetet shqiptare nuk flasin?
Fshati quhet Besnik, por banorët nuk e flasin gjuhën shqipe.
Çfarë ka ndodhur me ta?
Ku gjendet ky fshat?
Cila është historia e tmerrshme e banorëve të tij.