Lajme

A.ksidentohet ministri i Kulturës në autostradën Tetovë-Shkup (FOTO)

Një aks.ident sapo ka ndodhur ne p.ikën pagesore në autostraden Shkup-Tetovë.

I ak.sidentuari eshte ministri i Kultures në qeverinë e kryeministrit Zoran Zaev, Hysni Ismaili i cili eshte g.oditur nga nje kamion afer p.ikes pagesore ne Zheline./tetova1

Sipas in.formacioneve te para nuk ka persona te l.enduar , policia menjeher ka ardhur ne vendin e ngj.arjes dhe po he.ton rastin e plote.