Lajme

Refuzoi 60 mijë euro HARAM për ta fituar kënaqësinë e Allahut përgjithmonë!

REFUZOI 60 MIJË EURO HARAM PËR TA FITUAR KËNAQËSINË E ALLAHUT PËRGJITHMONË!

“Sa isha udhëzuar dhe ende isha në dilema, dhe refuzoja koncerte dhe organizime muzikore, por kriza ekonomike më kaplojë, dhe atë ditë më thërrasin nga Anglia për tre netët e vitit të ri me ba Muzikë, i refuzojë por ata thonë se ike 60mijë euro dhe plus bakshish, nuk u a dhash përgjigjen (cytje shetani, shko edhe kësaj here dhe tjera here jepi fund) por çka më rëndojë edhe më shumë më thërret gruja, thotë duhën gjëra për familje… Unë as dy euro nuk i kisha në gjep dhe vendosa ta praktikojë një praktikë të Pejgamberit alejhi selam të fali Namaz dhe qetësohem…

Dhe me të dal nga Xhamia më thërret një numer i pa njohur, thotë a jeni ju ferkia?

I them Po, më.thotë si mund të takohemi?

I tregojë dhe më takojë, më u prezantue dhe më tha jemi studenta dhe kemi dashur të përkrahum pasi kemi ndëgjuar se jeni udhëzuar dhe keni lën Muziken. Më la një zarf…

Sa po u ndam e hapa ishin 600€ krejt nga 5, nga 10€ dhe më është sjell Mitrovica duke më u mbushur syt me lot i jam drejtuar Allahut Elhamdulilah Elhamdulilah Elhamdulilah pa të meta je o Allah furnizimi është vetëm në dorën Tënde.

Dhe ato momente thërrasin Nga Anglia e kishin rrit shumën, dhe vendosmëria ime ishte tani JO Unë jam Musliman dhe përmua ka marrë fund Muzika.

Hyra në.shpi dërgova të gjitha gjërat edhe më shumë gruja mbet pa fjalë, më pyeti. Nga e gjithë kjo? Ju përgjigja
Refuzova 60mijë haram, mi dhurojë Allahu 600 hallall. Dhe kjo që ndodhi vendosi edhe gruaja të mbulohet Elhamdulilah, Ky ishte rrefimi special i Ferki Shalës për Info Islame!

#Shpërndajeni që ta shohin edhe të tjerët