Mesazhi i Ramushit nga Parku i Gërmisë

September 28th, 2019037 Lideri i AAK-së, Ramush Haradinaj ka vendosur që në mëngjesin e së shtunës ta lë për disa çaste politikën dhe të merret me sport. I veshur me brende të...

Xhandarmëria serbe futet në Kosovë

September 27th, 20190150 Xhandarmëria serbe pa asnjë pengesë është parë tek xhamia e Sllubicës në brendi të territorit të Kosovës. Imami i xhamisë Jusuf Mustafa tha se ata ishin...
Page 1 of 16123...