Shkolla në Zajaz ka mbetur me dy nxënës

September 26th, 2019035 Nga Gjyla Çeliku/ Kur isha te dajët më tregoi nusja e dajës që në Zajas Teqe klasa e parë kishte vetëm dy nxënës, njëri i mësueses dhe tjetri nga rrethina....

Rriten çmimet e derivateve të naftës

September 23rd, 2019045 Nga mesnata derivatet e naftës do të shiten me çmime më të larta për 2.5 denarë sa i përket benzinës dhe 1.5 denarë për litër sa i përket dizelit. Kështu...
Page 2 of 161234...